ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Prof.Dr. Karatepe, Akçadağ Adayı Dr. Şahin'e Destek İstedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gölge Bakanı Malatyalı Prof.Dr. Yalçın Karatepe, Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr.Vahap Şahin ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulunarak CHP'ye destek istedi. 

28 Mart 2024 13:04
Prof.Dr. Karatepe, Akçadağ Adayı Dr. Şahin'e Destek İstedi

Malatya'da büyük bir değişim gördüğünü ifade eden Prof.Dr. Yalçın Karatepe, Akçadağ Belediye Başkanı Dr. Vahap Şahin ile birlişkte Akçadağ a ziyaretlerde bulundu. Malatya'da olduğu gibi Akçadağ'da da vatandaşların değişim istediğini kaydeden Prof.Dr. Yalçın Karatepe, "Malatya'da Büyükşehir adayımız Veli Ağbaba'ya oy vermek için bir Malatya ittifakı kurulmuş. Bunu Akçadağ ve Doğanşehir olmak üzere diğer ilçelerde de görüyoruz. Akçadağ değişim istiyor. Sosyal belediyeciliğin Akçadağ'da da hakim olması için Adayımıza desteklerinizi bekliyoruz" dedi. 

Akçadağ'da yapılan kamuoyu yoklamalarında CHP adayı Dr. Vahap Şahin'in önde olduğu belirtiliyor. Son günlere geldiklerini söyleyen Dr. Vahap Şahin "Malatya'da olduğu gibi Akçadağ'da da CHP rüzgarı esiyor. Belediyeyi kazanarak sosyal belediyeciliği Akçadağ'da uygulamaya başlayacağız. Projelerimizle hizmete geliyoruz. 3 Aydan bu yana tüm ilçeyi ziyaret ettik evlere konuk olduk ve değişim isteyenlerinin desteğini yanımızda görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba ile birlikte birinci parti olarak Akçadağ'da tarih yazacağız. Akçadağ değişime tam destek veriyor. Değerli Hocamız Prof.Dr. Yalçın Karatepe bu bölgenin insanı ve bizimde önemli bir değerimiz. Destek olmaya geldi teşekkür ediyoruz, Seçim gününü bekliyoruz" diye konuştu.

Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Akçadağ çıkartması yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe adayları Doktor Vahap Şahin’e oy isteyip “Vakit CHP vakti. Akçadağ Dr. Vahap Şahin’in başkanlığında hizmetlere doyacak.”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe  seçim çalışması nedeniyle Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, İlçe Başkanı Ali Aslan ve partililerle halkı dolaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.