ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arapgir'de Çocuklar İçin Oyun Gurubu Kuruluyor

Arapgir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce, çocuk oyun grubu kurma çalışmalarına devam ediyor. 

24 Ocak 2024 06:25
Arapgir'de Çocuklar İçin Oyun Gurubu Kuruluyor

Arapgir Yukarı Çörenge mahallesinde çocuk oyun grubu kurma çalışmalarını tamamlayıp çocukların hizmetine açan Belediyemiz, İlçemizde bulunan diğer mahallelerde de çocuk oyun grubu kurma çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin muhtelif alanlarında oluşturulan parklarda çocuk oyun grubu kurarak güvenli oyun alanları oluşturmaya çalışan ekiplerimiz, aynı zamanda çocukların zihinsel ve bedensel olarak gelişimlerine de katkıda bulunuyor.

Parklarda çocuk oyun grubu kurma çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu; “Arapgir Belediyesi olarak sosyal çalışmalara önem veriyoruz. Çocukların oyunlar oynarken fiziksel ve bedensel olarak gelişimlerine katkıda bulunmak için şuan Yukarı Çörenge Mahallesinde çocuklarımızın güvenle oynayabileceği oyun gruplarını yerleştirdik. Çocuklara değer vermenin geleceğe değer vermek olduğunu bilerek çocukların sosyal olarak kendilerini geliştirmeleri için alanlar oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.