ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Dr. Vahap Şahin İftarlık Dağıttı

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin Akçadağ'da çalışmalarını sürdürüyor. 

26 Mart 2024 06:32
Dr. Vahap Şahin İftarlık Dağıttı

Akçadağ'a gelen CHP İftar Tırı ile Akçadağlılara iftarlık dağıtan CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, sade bir seçim politikasını ev ev gezerek sürdürüyor.  Paylaşma'nın ve Bereketin Ayı Mübarek Ramazan'da bazı siyasi partiler zenginlere ve kalbur üstü durumdaki yöneticilere iftar verip pozlar paylaşırken, Akçadağ'da seçim yarışını önde götüren CHP Adayı Dr. Vahap Şahin vatandaşla iftar yaptı. Peygamber efendimiz; "Sadece zenginlerin olduğu, fakirlerin bulunmadığı sofralarda hayır olmayacağı doğrultusunda beyanlarda bulunmuştur.”  ‘Fakirin olmadığı iftar sofrasına yaklaşmayın’ sözü doğru ve haklıdır. İnsanımız sofrasında fakirlerin bulunmasını hesap etmeli ya da en azından onların sofralarına katkıda bulunmalıdır. Kur'an'ı Kerim'de fakirlere yemek yedirmek müminin vasfı olarak anlatılır. Bunu yapmayanların veya yapanlara engel olanların müşrik veya kâfir huyu üzere oldukları beyan edilir.

ŞAHİN'DEN AĞBABA'YA TEŞEKKÜR

Akçadağ'da yüzlerce depremzede ve vatandaş'a iftariyelik dağıtan CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.  "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Veli Ağbaba’ya Akçadağ’a getirmiş olduğu iftar tırı için teşekkür ediyorum" dedi. 



 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.