ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Ali Abbas Aslantürk'den MGC'ne Ziyaret

Türk Halk Müziği ve Arguvan ezgilerinin usta sesi Ali Abbas Aslantürk'den Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Vahap Güner'i, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna seçilmesinden dolayı tebrik etti. 

27 Mayıs 2024 06:37
Ali Abbas Aslantürk'den MGC'ne Ziyaret

Malatya İl Kültür ve Turzim Şube Müdürü Ali Cengiz ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemöiyetini ziyaret eden Sanatçı Ali Abbas Aslantürk, Malatya'ya bir televizyon programın akatılmak üzere geldiğini belirterek "Cemiyet Başkanımızın TGK Yönetim Kuruluna seçildiğini öğrenince ziyarete geldim. Başkanımızı yakından da takip ediyordum, hayırlı olsun tebrik ediyor ve kutluyorum" dedi.

ARGUVAN TÜRKÜ FESTİVALİNE KATILACAĞIM

Arguvan Türkü Festivaline katılacağını da açıklayan Ali Abbas Aslantürk "Arguvan ezgileri, ağıtları, türküleri bizleri bu güne getirdi. Türkü festivalinde mutlaka olacağım. Türkü barlara artık gitmiyorum, genç kuşaklara eğitim vererek müziğin içerisinde olmaya çalışıyorum. Malatya'da olmaktan çok mutluyum, Ali Cengiz'in hazırladoğı Türkülerle Anadolu programında Malatya türkülerini ve eserlerimi seslendireceğim" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.