ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Atmalılar Derneği’nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Malatya’da faaliyet gösteren Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıböyük, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

29 Mayıs 2024 11:45
Atmalılar Derneği’nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen Vahap Güner’in ayrıca Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu kongresinde Yönetime seçilmesi nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıböyük, “Aynı zamanda Atmalılar Derneğinin kurucusu olan Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Malatya’dan gazetecilerin Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetiminde görev almaları bizleri de mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Bu nedenle Gazeteciler Yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Atmalılar Derneği başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.