ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Hekimhan'da Trafik Düzenlemesi

Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, ilçe merkezinde trafik düzenlemesi yaparak oto parklar oluşturacaklarını açıkladı. 

04 Haziran 2024 04:34
Hekimhan'da Trafik Düzenlemesi

Hekimhan ilçesinde esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkan Mehmet Şerif Yıldırım, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü ile birlikte Yıllardır çözülemeyen trafik sorununu ve çözümünü esnaflarla konuştuklarını belirterek "Esnaflarımızın yoğun katılımları, katkıları ve ilgileri dahi sorunun çözümüne atılan ilk adım oldu. Bu bağlamda esnaflarımız kendi araçlarını iş yerleri önüne park edemeyecekler ve belediyemizce düzenlenecek park yerlerini kullanacaklar. Ana cadde üzerinde sadece halkımızın alışveriş amaçlı kısa süreli duruş ve parkına müsade edilecek. Bir haftalık alışma döneminden sonra inşallah cezai işleme gerek kalmadan sorunu çözeceğiz. Hekimhan’ı Hekimhan esnafıyla kalkındıracağız sologanımızın ilk uygulaması olacak bu çalışmamızda desteklerinden dolayı Emniyet ve Trafik Müdürümüze ve personellerine esnaflarımıza ve anlayışlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.