ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arguvan Belediyesi Atağa Kalktı

Arguvan ilçesinde kadınlar için yaptırılan dinlenme evini açan Arguvan Belediyesi ilçede büyük ihtiyaç olan kreş içinde Ataşehir Belediyesinden gelen ekibi ağırladı. 

09 Haziran 2024 04:46
Arguvan Belediyesi Atağa Kalktı

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Arguvan ilçesine İstanbul Ataşahir Belediyesinin desteğiyle kreş yapmak için çalışmalara başladıklarını belirterek "Ataşehir Belediyesi öncülüğünde yapılacak kreş için Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Ezgi Kalender, Park ve Bahçeler Müdürü Elektrik Mühendisi Orhan Aydoğdu, Fen İşleri Müdürlüğü’nden İnşaat Mühendisi Ümit Zafer Çelik ve Arguvan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sinem Göğüş ile birlikte kreş yapılacak alanda  incelemeler yaptık. Projelendirme çalışması tamamlandığında en kısa sürede Arguvan ilçesinde kreşimiz hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Arguvan ilçesine gelen kadınların dinlenmesi amacıyla da daha önce Doğal Ürünler satış yeri olan işyerini Kadınların yararlanacağı dinlenme evi haline getirerek hizmete açtıklarını söyleyen Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, geniş katılımlı Arguvan Türkü Festivali içinde hazırlıkların sürdüğünü söyledi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.