ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Özgür Özel Başkanlarla Malatya'ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 22 Haziran'da Malatya'ya geliyor. Ziyarete 10'a yakın Belediye Başkanının da katılması bekleniyor. 

14 Haziran 2024 06:30
Özgür Özel Başkanlarla Malatya'ya Geliyor

22 Haziran 2024 Günü sabah saatlerinde Malatya'ya glecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP'li 5 Belediye'ye de ziyaretlerde bulunması bekleniyor. Malatya da bir toplantıda sivil toplum kurulyuşlarıyla toplantı yapması da beklenen Özgür Özel akşam saatlerinde de Altın Yunus Tesislerinde yapılacak Melisa Yavaşoğlu ve Gaffar Çiçek'in düğün merasimine katılarak nikah şahidi olacak. Malatya da toplantılarda yapması beklenen  Özgür Özel'in şehir merkezinde de ziyaretlerde bulunması bekleniyor. Depremzedeleri ziyaret edecek olan Özel, Kayısı üretim bahçelerinide ziyaret edecek.

10'A YAKIN BELEDİYE BAŞKANI DA MALATYA'YA GELİYOR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Malatya ziyaretine, programlarında bir değişiklik olmadığı takdirde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile 10'a yakın Belediye Başkanının da katılması bekleniyor.

Özgür Özel, Malatya Heyeti tarafından Malatya'ya davet edilmişti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.