ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Adil Gevrek Yeni Malatyapor'la Muhteşem Dönüşe Hazırlanıyor

"Yeni Malatyaspor'u kurtarırsa Adil Gevrek kurtarır" sözü Malatya'da cevap arasa da Başkan Adil Gevrek Yeni Malatyaspor ile muhteşem dönüşe hazırlanıyor. 

15 Haziran 2024 06:09
Adil Gevrek Yeni Malatyapor'la Muhteşem Dönüşe Hazırlanıyor

Yaklaşık 3 aydan bu yana İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Başkan Adil Gevrek, Malatya'dan gelen olumsuz tepkilere rağmen Kulübün sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Ağır bir deprem yaşayan Malatya'da yaraların sarılması ve moral seviyesini yükseltmesi bakımından Yeni Malatyaspor'un ayağa kaldırılmasını önemli gören Başkan Adil Gevrek, Kulübün sorunlarını büyük ölçüde çözmeye çok yaklaştı.

Temkinli ve kararlı çalışmasıyla Yeni Malatyaspor'un kadrosundaki futbolcular ile görüşen Başkan Gevrek, transfer tahtasını da açarak tespit edilen 20 futbolcuyla da sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Kulübe sürekli kaynak arayışınd aolan Başkan Adil Gevrek, Bayram sonrasında spor kamuoyu önüne güçlü bir şekilde çıkmaya da hazırlanıyor.

Malatya Stadı onarıma alınırken, Tesislerde de bakım ve onarım yapılıyor.

Taraftarlar sabırsızlanırken Adil Gevrek de çalışmalarını sessiz ve sedasız bir şekilde sürdürüyor. Ancak gelen haberlere göre, Başkan Gevrek muhteşem bir dönüş yaparak tüm Malatyaspor camiasını takım etrafında toplamyı amaçlıyor.

Bayram sonrasında Yeni Malatyaspor'un dönüşü hızlanacak gibi görünüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.