ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arguvan Çakmak'ta Engelli Aileye Ev Sözü

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren Çakmak mahallesinin Kınık mezrasında yaşayan 5 kişilik Sülün ailesini tek odalı evlerinde ziyaret etti. Engelli bireyleri bulunan aileye ev sözü veren Başkan Eren, hayırseverlerden de destek istedi. 

18 Haziran 2024 06:26
Arguvan Çakmak'ta Engelli Aileye Ev Sözü

Bayram boyunca ziyaretlerde bulunan Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Arguvan'ın Çakmak köyünün Kınık mezrasında oturan  Zeynep ve Sadık Sülün'ün evini ziyaret etti. 5 Kişilik ailenin engelli bireylerinin olduğu ve ailenin tek göz odalı evde zor koşullarda yaşadığını gören Başkan Eren "Bizim bayramımız Sülün ailesinin evlerini yapınca başlayacak. Çakmak mahallemizin Kınık mezrasında yaşayan Zeynep ve Sadık Sülün’ün 5 kişilik ailesi özel gereksinimliler. Bayram ziyaretimizde söz verdik bizlerin ve duyarlı insanlarımızın desteğiyle onları tek odalı evden kurtarıp daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlayacağız" dedi. 

Başkan Eren Sülün ailesine hertürlü yardımı yapacaklarını belirterek hayırseverlerinde desteğini beklediklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.