ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Çankaya Belediye Başkanı Güner Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu

Çankaya Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Can Güner memleketi Malatya'da ziyaretlerde bulundu. 

18 Haziran 2024 06:28
Çankaya Belediye Başkanı Güner Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu

Bayramın birinci günü ailesiyle birlikte Hekimhan'ın Ballıkaya köyüne gelerek burada kurban keserek bayramlaşan Çankaya Beleidye Başkanı Hüseyin Can Güner, Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ve Doğanşehir Beleidye Başkanı Mehmet Bayram'ı ziyaret ederek başarılar diledi.

Daha sonra CHP Malatya il Binesını ziyaret eden Çankaya Beleidye Başkanı Hüseyin Can Güner, İl Başkanı Barış Yıldız ve parti yöneticileriyle bayramlaştı. Başkan Güner yaptığı açıklama da "Bayramın ikinci gününde, CHP Malatya İl Başkanımız Barış Yıldız ve yönetimi ile bayramlaştık. 31 Mart Seçimleri ardından Doğanşehir ve Yazıhan’ı sosyal demokrat belediyeciliğe yeniden kavuşturan Belediye Başkanlarımız Memet Bayram ve Abdulvahap Göçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bayramlarını kutladım" dedi.

CHP İl Başkanı BArış Yıldız'da Başkan Hüseyin Can Güner ile gurur duyduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuiniyeti belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.