ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Doğanşehir'in Efsanesi Vahap Küçük Anıldı

Doğanşehir ilçesinin efsane ismi ve eski Belediye Başkanı Vahap Küçük vefatının 4. Ölüm Yıldönümünde Doğanşehir'de anıldı. 

19 Haziran 2024 06:23
Doğanşehir'in Efsanesi Vahap Küçük Anıldı

Malatya 'nın Doğanşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 18 Haziran 2020 yılında vefat eden hayırsever iş insanı Vahap Küçük, 4. ölüm yıldönümünde anıldı.

Doğanşehir'in efsanesi olan Vahap Küçük için Mevlid-i Şerif ve Kur-an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı yıl dönümünde konuşan Merhum Vahap Küçük'ün oğlu iş adamı Vahap Küçük "Rahmetli babamı vefatının 4. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Babamı benim kadar Doğanşehirli ve Malatyalı hemşerilerimizde tanıyor. Babam bu toprakları seven bu topraklarda yaşamayı kendisine ilke edinen İstanbul'da kısa bir süre kalmasına rağmen İstanbul'un tapusunu bana verseniz ben burada duramam. Her gün rüyamda Doğanşehir'i görüyorum, Doğanşehir'e tekrar döneceğim derdi. Her zaman Doğanşehir'e hizmet etme aşkı ile yaşadı. Her zaman yardım etmenin gayretinde oldu. Borç bulur yine fakir fukaranın işini hallederdi. Sofrası her zaman açıktı. Misafir olmadığı zaman evde huzursuzluk olurdu.  Babam iyi bir dava adamıydı. İnandığı davasının çizgisinden hiçbir zaman çıkmadı. Babamın her istediğini evlatları olarak yapmaya çalıştık, ona hiçbir zaman hayır demedik. Bugün burada bulunanlardan Allah Razı olsun" dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram'da Vahap Küçük'ü rahmetle andıklarını belirterek, Doğanşehir'i hep birlikte yeniden ayağa kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.