ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Atmalılar Darende de Buluşuyor

Darende ilçesinde yaşayan Atmalılar tarafından organize edilen Geleneksel 12. Midider Piav Şenliği 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak. 

20 Haziran 2024 13:25
Atmalılar Darende de Buluşuyor

Darende ilçesinde yaşayan Atmalılar geleneksel olarak her yıl yaptıkları Pilav Şenliğini 22 Haziran Cumartesi saat 09.30 ile 17.00 Darende'nin Yıkılhan mevkinde yapacak. Kısa adı MİDİDER olan Malatya İli Darende İlçesi Çevre Köyleri Derneği Başkanı Kenan Alçık, "şenliğimize Türkiye'deki tüm Atmalı,Atmi, Atmenki ve Atmaneki akrabalar davetlidir. Şenliğe katılarak bizleri onure etmenizi bekliyoruz" dedi. 

Şenliklerde Kara Hasan, Özlem Büyük, Hamit Ertaş ve Haydar Alçık sahne alacak. Programın sunuculuğunu ise Ali Biricik yapacak. Darende ilçesinin Atma bölgesinde yapılacak şenliğe yoğun bir katılım bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.