ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Kale'de Çilek Festivali Coşkusu

Malatya'nın Kale ilçesinde Çilek Festivali düzenlendi. Mehmet Balaban'ın sahne aldığı festivalde Kale Çilekleri tanıtıldı. 

20 Haziran 2024 06:02
Kale'de Çilek Festivali Coşkusu

Kale Kaymakamı Ceyhun Denli, Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay, Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan Erdem, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Refik Şekerci, AKP İlçe Başkanı Gazi Abdulvahap Temur, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, MADEF (Malatya Dernekler Federasyonu) Başkanı Yılmaz Durmuş ve MADEF İl Başkanı Mahmut Yıldızhan gibi önemli isimlerin katılımıyla İkinci Geleneksel Malatya Kale Çilek Festivali gerçekleştirildi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Mehmet Balaman'ında sahne aldığı festivalde, Malatya’da üretim ve istihdam sağlayan önemli ürünlerden biri olan çileğin tanıtımına katkı verildi.  

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, festivalde yaptığı konuşmada, “Bu tarz birlik ve beraberlik içeren, üretime ve emeğe değer katan organizasyonlara ihtiyaç var. Bu organizasyonda emeği geçen tüm hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah yaz döneminde Malatya’mızın çehresinde, gençlerimiz ve evlatlarımıza hem mutluluk hem de farkındalık oluşturacak nice kültürel etkinliklere…” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.