ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

TÜFAD Başkanlığına Dedeoğlu Yeniden Seçildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Cumali Dedeoğlu ve Yönetimi Güven tazeleyerek tekrar yönetime seçildi. 

25 Haziran 2024 04:52
TÜFAD Başkanlığına Dedeoğlu Yeniden Seçildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Cumali Dedeoğlu ve Yönetimi Güven tazeleyerek tekrar yönetime seçidi.Spor Taban Birliklerinin ve TÜFAD Üyelerinin katılımıyla Battalgazi Belediyesi konferans Salonu’nda yapılan Genel kurul’da Mevcut Başkan Cumali Dedeoğlu başkanlığındaki tek liste ile seçimlere gidildi. Başkanlığa Dedeoğlu yeniden seçilirken Yönetim Kurulu'da şu isimlerden oluştu:di.

Yönetim Kurulu:

1- Süleyman Kale

2-Muhsin Adem

3-Erdoğan Özdemir

4-Eyüp Menge

5-Kadir Gülver

6-Burak Taştekin

7-Sezer İnce

8-Berkan Erkoç

9-Hüseyin Ökke

10-Murat Taştan

11-Bayram Baysal

12-Hakan Temizer

13-Hasan Koç

14-Burak Dönmez

Tekrar Yönetim kurulu Başkanı seçilen Cumali Dedeoğlu "Tüfad Malatya Şubesi olarak Bizlere tekrar bu görevi layık gören Delegelere teşekkür ederim.Çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Kongrede konuşma Yapan Şerif Fırat ve Aziz yiğit Yeni secilen Yönetimine başarılar dileyerek , Malatya spor camiasına da hayırlı olmasını dilediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.