ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya'dan Elazığ Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Serkan Gürtürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. 

28 Haziran 2024 06:35
Malatya'dan Elazığ Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Malatya'da yerel gazete sahipleriyle bir araya gelen Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Vekili, Medya İş Sendikası Başkan Yardımcısı, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Sonsöz Gazetesi Sahibi Ali Er, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Vahap Güner daha sonra Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

Harput Kalesi Balak Gazi Teisilerinde Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Serkan Gürtük'e başarılar dileyen TGK yönetimi, yerel basının sorunları hakkında bilgi alarak yapılacak çalışmaları değerlendirdiler. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek TGK heyetine teşekkür etti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.