ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Pütürge de Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Pütürge ilçesinin Körme köyü , Aşağı Titrin, Tepehan Şalyan, Kurucak, Tepehan Merkez ve Tatlıcak Köylerinde çıkan yangınlar kontrol altın aalındı. Ancak ormanlık alan tamamen küle döndü. 

28 Haziran 2024 04:16
Pütürge de Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük yaptığı açıklamada "Körme köyü , Aşağı Titrin, Tepehan Şalyan, Kurucak, Tepehan Merkez ve Tatlıcak Köylerinde çıkan yangınlarda belediyemiz ekipleri ile tüm imkanları seferber ederek hemşehrilerimizin yanında olduk. Yangından dolayı etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 

Malatya Büyükşlehir Belediye Başkanı Sami Er'de yaptığı açıklamada "Geçmiş olsun Pütürge. Dün gece başlayan ve geniş bir alana yayılan yangın İtfaiye ekiplerimizin yoğun mesaisi ile söndürüldü. Can kaybının yaşanmaması ise en büyük tesellimiz. Kaybettiğimiz yeşil alanların daha fazlasını planlı bir ağaçlandırma ile Malatya’mıza kazandıracağız" diye belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.