ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

CHP Doğanşehir'de Basınla Bir Araya Geldi

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ile 5 CHP'li Belediye Başkanı Doğanşehir'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

30 Haziran 2024 06:09
CHP Doğanşehir'de  Basınla Bir Araya Geldi

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Doğanşehir Polat'taki Beypınar tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile basın mensupları katıldı.  

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız "Seçimlerin ardından Basın mensuplarımızla bir araya gelememiştik. Depremin en çok hasar verdiği Doğanşehir'de seçimi kazanan Mehmet Bayram'ın misafiri olduk. Doğanşehir'i ayağa kaldıracak olan Başkanımızın yanında olacağız. Doğanşehir'de yapılamayan projeler ve konutlar var. Süratle konutların yapılması gerekiyor. Deprem ve Seçimler sonrası Büyük emek harcayan Malatya’nın sesi olan kıymetli Basin mensuplarımız ile Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Doğanşehir Polat'taki Beypınar tesislerinde bir araya geldik.Ev Sahibi Mehmet Bayram ve ekibinine teşekkür ediyorum" dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, "Basın mensuplarını Beypınar tesislerinde ağırlamaktan mutluyuz. Sorunların üstesinden gelerek Doğanşehir'i ayağa kaldıracağız. Malatya Basınımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Arguvan Beleidye Başkanı Ersoy Eren, İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Doğanşehir'e geldiklerini belirterek "Doğanşehir depremde çok büyük hasar aldı, yaraların sarılması bekleniyor. Bizlerde Arguvan'da yaraları sarmaya ve sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. 27-28 Temmuz'da Türkü Festivalini gerçekleştiriyoruz. Tüm basın mensuplarını Arguvan'a davet ediyoruz" diye belirtti.

Yazıhan'da yeni bir dönemin kapısını açtıklarını söyleyen Yazıhan Beleidye Başkanı Abdulvahap Göçer "Doğanşehir'e yeni bir hava getiren Başkanımız teşekkür ediyoruz. Yazıhan'ı da toparlamaya ve hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Yazıhan'a gelmenizi  bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu, depremin yaralarının 1.5 yıldır sarılmadığını belirterek "Deprem ve afet yaşıyoruz hala yaraları sarmaya niyetleri yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Bu nasıl bir anlayıştır. 31 Mart'ta halk yeter dedi ve oylarıyla ders verdi. Malatya'yı ayağa kaldırmak için hala yapılan bir şey yok. Sizleri Arapgir'e de bekliyoruz" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.