ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

'Radyo Malatya' Yeniden Yayına Başladı

Malatya'nın ilk radyosu olan Radyo Malatya yeniden yayına başladı. 

01 Temmuz 2024 06:40
'Radyo Malatya' Yeniden Yayına Başladı

Radyo Malatya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boztepe "6 Şubat depremlerinde binası yıkılan Radyomuz Yeşilyurt Caddesinde bulunan işyerimizde yayın hayatına yeniden başlamıştır. Radyo yayınları binamızdan Yıldıztepe'deki vericiye aktarılarak günlük müzik yayına yeniden devam etmektedir. Türk Halk Müziği ağırlıklı yayınlarımız yapacağımız canlı yayın programlarıyla da devam edecektir. Malatya'nın ilk radyosu olan Radyomuzu yeniden ayağa kaldırdığımız için mutluyuz" dedi. 

90.6 Frekansından yayın yapan Radyo Malatya'nın yeniden ses vermesi Malatya'da memnunlukla karşılandı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner "Radyo Malatya ilimizin ilk radyosudur, önemli hizmetleri ve geçmişe dayanan bir de tarihi vardır. Bu nedenle Radyo Malatya'yı yeniden yayına hazırlayan Ali Boztepe ve arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.