ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatyalı İş Adamı Amerika'da 2. Lokantayı Açtı

Malatya'nın Arguvan ilçesinden Amerika'ya yerleşen Cemal-Esen Kulak çifti Amerika'da ikinci lokantalarını açtı. 

04 Temmuz 2024 06:20
Malatyalı İş Adamı Amerika'da 2. Lokantayı Açtı

Amerika'nın Ashburn’de yer alan Efesus Café’nin açılışı yapıldı. Malatyalı iş adamı  Cemal ve Esen Kulak çifti misafirlerini açılışta ağırladı. Efesus Café'nin açılışına katılan Sitki Kazancı "Açıkçası, DC-Fairfax bölgesinden oraya özel olarak gitmeye değer. Yemekler çok lezzetli ve Türkiye’de yediğimiz yemekleri aratmıyor. Şef, Erzurumlu ve uzun yıllar Bursa’da çalışmış. Hayırlı olsun, bol kazançlar. Herkese tavsiye ederim" dedi. 

İş adamı Cemal Kulak açılışta misafirleri ve seçilmiş yetkilileri, Denetçi Mike Turner, Loudoun County Economic Development ve Oda Yönetim Kurulu ve Büyükelçileri ağırladı. 

Loudoun Ticaret Odası Başkanı ve CEO'su Tony Howard açıklamalarda bulundu ve Efesus'u Loudoun County'de karşıladı! Açılışa Oda Yönetim Kurulu üyelerine: Kathleen Stakem Schwab ve Susan Mitchell ve Elçiler, Steve Blackwell, Kim Curran, Denise Kitchen, Colleen Lovelace ve Rick Van Dyke'da katıldı. 

Amerika da ikini lokantasını açan Cemal Kulak açılışa katılanlara teşekkür etti. 

 

Efesus Mediterranean Café

20937 Ashburn Rd. #125

Ashburn, VA 20147

Tel: (571) 831-3521

www.efesuscafe.com

İşadamı Cemal Kulak-Malatya-Arguvan doğumlu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.