ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

CHP İl Başkanı Yıldız'ın Aracına İtfaiye Çarptı

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın park halindeki otomobilini evinin önüne park ettikten hemen sonra aaraca Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye aracı çarparak hasar verdi. 

05 Temmuz 2024 04:12
CHP İl Başkanı Yıldız'ın Aracına İtfaiye Çarptı

Alınan bilgiye göre,kaza, Turgut Özal Mahallesinde meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait aracı, kontrolden çıkarak, yol kenarında park halinde bulunan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın otomobiline yandan çarparak yanda bulunan kaldırımdaki ağaç arasına sıkıştırarak durabildi. 44 ABS 938 Plakalı araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye Daire Başkanlığına ait aracın aşırı süratli olduğu ve yaklaşık 10 metre fren yaptıktan sonra park halindeki otomobile çarptığı öğrenildi. Aracın pert olduğu öğrenildi.

Aracına çarpan İtfaiye aracına bir anlam veremeyen CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, kazayı yapan itfaiye görevlilerine de geçmiş olsun dedikten sonra Emniyete giderek ifade verdi. CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, asla kötü düşünmek istemediklerini belirterek "Umarız bu kazadan farklı bir şey çıkmaz, kaza olarak görmek isteriz. Konuyu takip ediyoruz" dedi.  Kaza ile ilgili resimleri paylaşan Yıldız "Evimin önünde park halinde duran aracıma, MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE aracı çarptı.." diye yazdı.

CHP Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklama da da "Barış Yıldız'ın otomobili, İtfaiye aracı ile yanda bulunan ağacın arasında sıkıştı. Yıldız'ın otomobili kaza sonrası kullanılamaz hale geldi. CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait aracın 10 metre fren yaptıktan sonra park halindeki otomobiline çarptığını söyledi. Yıldız, aracını birkaç dakika önce park ettikten sonra kazanın meydana geldiğini ifade etti" denildi.

Kazadan sonra CHP'liler il Başkanı Barış Yıldız'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.