ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

MASKİ Bir Aydır Bu Bölgeye Su Veremiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğünün arıza, su kesintileri konusunda talepleri yerine getirmediği iddia edilirken Tecde mahallesi Şehit Salih Yıldırım sokağa yaklaşık bir aydır içme suyu veremediği bildirildi. 

05 Temmuz 2024 06:38
MASKİ Bir Aydır Bu Bölgeye Su Veremiyor

MASKİ'ye 11 Haziran günü İçme suyu hattı sorunu ile yazılı olarak başvurduklarını belirten Tecde Mahallesi Şehit Salih Yıldırım Sokak mahallesi sakinleri, yaptıkları başvuruya "1329365 BASVURU NOLU TALEBINIZ ALINMISTIR. EN KISA SUREDE SIZE DONULECEKTIR" mesajını aldıklarını ifade ederek şunları söylediler:

"Gece boyunca bekliyoruz ki, gelirse bir kova su alalım. Ama nafile aşağıdan bidonlarla su taşıyoruz. Maski'den bu güne kadar bir dönüş olmadı. Halimizi kime arzedelim, biz dahi şaştık Kerbela'ya  döndük. Bu halimizi nerede  paylaşırsınız bilemeyiz, belki birileri sesimizi duyar diye sizlere başvuruyoruz. Mahalleli olarak 11 Haziranda Maski'ye toplu imza İle müracaat da bulunuldu ama hala çözüm bulunmadı. Tecde Mahallesi Şehit Salih Yıldırım sokakta hat bağlantısı yapılarak sorun kısa sürede çözülebilir. Ancak MASKİ'ye ulaşmak bir dert, cevap almak daha da büyük bir dert" diye konuştular.

Çok sayıda Villa ve konutun bulunudğu Salih Yıldırım sokak sakinlerinin içme suyu sorununa cevap veremeyen MASKİ, aldığı çok sayıda arızayı da gideremediği gelen şikayetlerden anlaşılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.