ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Özgün Baskı Resim Sergisi Açıldı

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan eserleri içeren “Özgün Baskı Resim Sergisi” sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

08 Temmuz 2024 04:44
Özgün Baskı Resim Sergisi Açıldı

Atölye hocalığını Arş. Gör. Şevval Nur Şen’in yaptığı sergi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı.

Serginin öğrencilerin güz ve bahar dönemi boyunca yaptığı eserleri kapsadığını belirten Arş. Gör. Şevval Nur Şen öğrencileri ile birlikte yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Beğeniye sunulan çalışmalar hakkında bilgi veren Arş. Gör. Şevval Nur Şen “Sergimizde 4. sınıf öğrencilerimizin seçmeli sanat atölye dersinde yaptıkları renkli linol baskı çalışmaları, siyah-beyaz linol baskı çalışmaları, ağaç baskı çalışmaları bulunuyor. Çok emek verdiler. Bu nedenle mezuniyetlerinden önce bir hatıraları olmasını istedim. Onların motivasyonlarını arttırmak benim için çok önemliydi.” ifadelerini kullandı.

Sergi 3-7 Temmuz tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.