ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Doğanşehir’de rezerv alanlardaki gelişmeler anlatıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Mehmet Bedestenci, rezerv alanlarında hiçbir hak sahibinin mağdur olmayacağını söyledi. 

11 Temmuz 2024 06:30
Doğanşehir’de rezerv alanlardaki gelişmeler anlatıldı

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar alan ilçelerin başında gelen Doğanşehir ilçesinde TOKİ konutları ve köy konutları inşaatları yapılırken bakanlığın açıkladığı rezerv alanları ile ilgili de vatandaşların merak duyduğu konular en yetkili mercilerce cevaplandı.

Doğanşehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katılan konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Mehmet Bedestenci, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Şube Müdürü Uğur Uzun, Emlak Konut GEDAŞ temsilcileri Fatih Fırat ve Polat Yenice Doğanşehir ilçesinde rezerv alanları ile ilgili merak edilenlere cevap verdi. Deprem bölgesinde yapıların inşaatlarının sürdüğünü dile getiren Bedestenci, bakanlık tarafından açıklanan rezerv alanlarında konut ve işyeri olan tüm hak sahiplerinin tamamına konut ve işyerlerinin verileceğini söyledi.

Rezerv alanı ile ilgili yapılan bilgilendirme toplantısına Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, siyasi ilçe başkanları, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Önder Akbıyık/ Doğanşehir Aktüel

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.