ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yazıhan Belediyesi Eğitim Merkezi Açacak

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, ilçede bulunan öğrencilerin eğitimine destek verecek Eğitim Merkezi açmak için çalışmalara başladı. 

16 Temmuz 2024 04:47
Yazıhan Belediyesi Eğitim Merkezi Açacak

Yazıhan Belediyesinde Malatya'da bulunan Özel Eğitim Okulları yöneticileri ve öğretmenlerle bir toplantı yapan Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, Yazıhanlı öğrencilerin eğitimine destek vermek istediklerini belirterek "Yazıhan'da bir eğitim seferberliği başlatmak istiyoruz. Belediye bünyesinde olacak eğitim merkezi veya dershane için eğitimcileri davet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.  Gençlerin Malatya Merkez ile aynı kalitede eğitim almalarını sağlayıp , ilçe ile merkez arasındaki bütün farklılıklarını ortadan kaldırmak istiyoruz. Okumak isteyen gençlerimizin yanınd aolacağız ve onları her konuda destekleyeceğiz" dedi. 

Yazıhan'da öğrencilerin talebi olan eğitim merkezi konusunda çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.