ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt'a Göçer'den Ziyaret

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, 2 Temmuz 2024 tarihli ve 2024/186 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanan Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

19 Temmuz 2024 06:36
Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt'a Göçer'den Ziyaret

Ziyarette Başkan Göçer, Kaymakam Kurt'a yeni görevinde destek olacaklarını belirterek, ilçenin kalkınması ve halkın refahı için iş birliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Göçer ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemizin gelişimi ve halkımızın huzuru için birlikte çalışacağız. İhtiyaç duyulan her alanda elbirliğiyle hareket edeceğiz" dedi.

Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın nazik ziyareti beni çok mutlu etti. İlçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, hizmetlerimizi etkin bir şekilde sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.