ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Tıp Merkezinde Resim Sergisi ve Kermes Etkinliği

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Başhekimlik girişinde düzenlenen Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği’ndeki hastaların resim sergisi ile birlikte personelin, hasta yakınlarının ve hayırseverlerin getirdiği yiyecekler satışa sunuldu. 

22 Temmuz 2024 04:38
Tıp Merkezinde Resim Sergisi ve Kermes Etkinliği

Kermesi düzenleyen Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Akyay yaptığı açıklamada herkesin kermese destek verdiğini kaydetti. Güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Arzu Akyay yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kermese destek veren herkese teşekkür eden Akyay “Kermesimize hasta yakınlarımız, hemşirelerimiz, doktorlarımız, hastanenin diğer bölümündeki hemşire arkadaşlarımız ve daha önceden tedavi olup sağlığına kavuşan ailelerimiz de dâhil olmak üzere birçok insan destek sağladı. İlk alınan ürünlerimiz yaklaşık bir saat içerisinde tükendi. Arkadaşlarımız tekrardan gidip yeni ürünler getirdi. Ayrıca çocuklarımızın resim öğretmeni eşliğinde yaptığı resim sergimiz de ilgi gördü.” dedi.

Prof. Dr. Arzu Akyay kermesten elde edilen gelir hakkında şunları dile getirdi: “Topladığımız kermes geliri ile Çocuk Hematoloji ve Onkoloji birimimizde yatan hastalarımız ile taburcu olan hastalarımızı ve ailelerini birlikte ağırlayacağımız geniş katılımlı geleneksel bir piknik düzenleyerek hastalarımıza ve ailelerine moral ve motivasyon sağlamak istiyoruz. Artan miktar ile de ekonomik durumu kötü olan hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı ve hasta çocuklarımızın resim ve meşguliyet atölyelerindeki malzeme eksikliklerini gidermeyi planlıyoruz.”

Haber: Sümeyya Şahin

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.