ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Türkü Festivalinde Reyhan Şerbeti İkram Edildi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 16. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’ne katılım sağlayarak reyhan şerbeti ikramında bulundu. 

29 Temmuz 2024 22:28
Türkü Festivalinde Reyhan Şerbeti İkram Edildi

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ali Gökçek,  Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, Arguvan Vakfı Başkanı Abidin İnal  ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
İlçemizin adını ve tadını duyurmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Cömertoğlu, Turnam İlgezdi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Madencilik ve İklim Krizlerinin Bölgemize Etkileri” adlı panele katılım sağlayan vatandaşlarımıza ve 16. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’ne katılım sağlayan değerli protokol üyelerimize Reyhan Şerbeti ikram etti.

Başkan Cömertoğlu; ‘’Bölgemiz tanıtımına büyük katkı sağlayan bu tür festivallerin yapılmasında emeği geçen başta Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.