ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Yeni Malatyaspor Sahaya Çıkmayacak

Trendyol 1. Ligde mücadele edecek Yeni Malatyaspor 11 Ağustos'da oynayacağı Pendikspor maçına çıkmayacağı öğrenildi. 

30 Temmuz 2024 20:53
Yeni Malatyaspor Sahaya Çıkmayacak

11 Ağustos 2024 Tarihinde Malatya Stadında oynanacak Yeni Malatyaspor-Pendikspor maçının oynananıp oynanmayacağı da belli olmaya başladı. Depremler nedeniyle hazır  olmadığını belirterek TFF'na başvuran Yeni Malatyaspor'un haklarının dondurularak 1. Ligde kalmak üzere ligden çekilme teklifi reddedilince Sarı-Siyahlı ekibin ligde mücade etmesine karar verilmişti.

Ancak Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bu karara da tepki göstererek karşılaşmalara çıkacak bir takımın olmadığını belirterek müsabakalara çıkmayacaklarını belirterek "Oynayarak düşmektense, oynamayarak düşmeyi daha yararlı görüyoruz" dedi.

11 Ağustos da oynanacak Pendikspor maçına çıkmayacak olan Yeni Malatyaspor'un bir hazırlığı da görünmediği gibi sözleşmesi olan futbolcularda diğer takımlara kiralık gitmeye başladı. Transferin gözdesi Ogün'de Rizespor ile anlaştı.

Yeni Malatyaspor sahaya çıkmayacağından hükmen 3-0 yenik sayılacak, Pendikspor'da oynamadan 3-0 kazanmış olacak. Bu arada Pendikspor ve karşılaşmayı yönetecek Hakem heyeti ve gözlemcilerin Malatya'ya geleceği  ve maç saatinda sahaya çıkarak Yeni Malatyaspor'un sahaya çıkmasını bekleyeceği öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.