ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

...Ve Yeni Malatyaspor Cumhurbaşkanı'na Gidiyor

Deprem mağduru Yeni Malatyaspor TFF Baskısı karşısında ligden çekilme talebinin reddedilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme kararı aldı. Muhtemelen Çarşamba günü Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilecek Yeni Malatyaspor'un durumu yazılı rapor halinde Cumhurbaşkanına Ankara'da sunulacak. 

30 Temmuz 2024 22:24
...Ve Yeni Malatyaspor Cumhurbaşkanı'na Gidiyor

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat YILMAZ,  Yeni Malatyaspor Kulübünün TFF tarafından liğlere katılmama başvurusuna olumsuz cevap veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU ve Yönetim Kurulunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN a şikayet ediyor.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan YILMAZ şunları söyledi:
Yeni Malatyaspor Kulübümüzün haklılığı ortada Şehrin profili ortada bu aşamada transfer tahtamız açık olmuş olsa dahi Malatya ya yerli yada yabancı  profesyonel oyuncu getirmek bile imkansızken TFF nin Kulubümüz hakkında verdiği karar katliamdır.

Kulübümüz liğe katılım sağlasa dahi U 19 ve U 17 kategorisinde olan futbolcularımız ile devam edecek , sezon içinde sakatlıklar , kart cezalarından dolayı belki U 15 takımımızı sahaya sürmek zorunda kalacağız peki bu adalet mi .? 
Trendyol 1.liğ kulüpleri yabancı ve yerli transferlerini bitirmiş , kamp programları sonlanmış , son hazırlıklarını tamamlarken maçların oynanmasına kısa bir zaman kala ne barınacağımız tesis , nede maçlarımızı oynayacağımız stad yokken Federasyonun Malatya  ve Yeni Malatyaspor Kulübümüzü diğer takımlara çantada keklik gibi görmesi adalet terazisinde sporun doğasına aykırıdır. 

Bu vesile ile konuyu Cumhurbaşkanımıza iletmek için Mektubumuzu ve Yeni Malatyaspor Kulübümüzün gerekçeli kararlı dilekçesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN 'a yarın arz edeceğiz. Umuyoruz ki mektubunuz da ele aldığımız husulardan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Yeni  Malatyaspot Kulübümüzün taleplerinin gereğini yerine getirecektir.

Bugün susmaması gerekenler bu adil olmayan karar karşısında Malatya Şehrinin ve Kulübümüzün hakkını aramayanlara tek bir sözüm var , Tarih sizi asla ve asla affetmeyecek."

CUMHURBAŞKANINA ANLATACAKLAR

Yeni Malatyaspor'un 1. Ligde zorla oynatılmak istenmesine tepki gösterilirken Malatya Milletvekillerininde Cumhurbaşkaı Erdoğan ile Yeni Malatyaspor konusunda bir görüşme yapacakları öğrenildi. Cumhurbaşkanına kapsamlı bir dosya hazırlayan Yeni Malatyaspor, ligden çekilme gerekçelerini sıralayarak, Malatya'daki mevcut durum konusunda bilgilere yer veriliyor. Resim de Yeni Malatyaspor dosyası görülüyor:

Bu arada Yeni Malatyaspor  11 Ağustos'da oynayacağı Pendikspor maçına da çıkmayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.