ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Malatya'da Yerel Gazeteler Tarih Oldu

Malatya'da yerel Gazetelerin birleşmesi tamamen gerçekleşti. 40 Yıllık Yeni Malatya Gazetesi başta olmak üzere Malatya Nethaber, Malatya Söz'den sonra geriye kalan Malatya Sonsöz ve Busabah Gazeteleri de yayın hayatlarına son verdi. İki yeni Gazete kuruldu. 

31 Temmuz 2024 20:47
Malatya'da Yerel Gazeteler Tarih Oldu

Malatya'da Haziran ayı sonu itibariyle 5 günlük gazete iki gazete de birleşme kararı aldı. Bunun üzerine Yeni Malatya, Malatya Net Haber ve Malatyz Söz Gazeteleri 1 Temmuz 2024 ayı itibariyle yayın hayatlarına son vererek resmi ilan yayınlama haklarını Malatya Sonsöz ve Malatya Busabah Gazetelerine devretti. Basın İlan Kuurmu gözetiminde Temmuz ay'ı boyunca yayın yapan Sonsöz ve Busabah gazeteleri de 31 Temmuz 2024 tarihi itibariyle yayın hayatlarına son vererek tarih oldular.

2 YENİ GAZETE KURULDU

5 Günlük gazeteden 2 gazeteye düşme sürecini devam ettiren Gazetelerin Sahiplerinin ortak olduğu 2 yeni Şirket kurularak bu şirketlerinde 2 yeni gazetesi 1 Ağustos 2024 tarihi itibariyle resmi ilanları alarak yayın hayatına başlayacak. Yeni Kurulan >Gazetelerin isimleri ise Malatya Lider Gazetesi ve Malatya Sonmanşet olarak belirlendi.

Malatya'da bundan böyle Lider Gazetesi ile Sonmanşet Gazeteleri yayınlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.