ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Özhan Sanayi Sitesinde Cevdet Özyalın Başkan Seçildi

Özhan Sanayi Sitesi olarak bilinen Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına Cevdet Özyalın seçilirken Yönetim kuruluda değişti. 

02 Ağustos 2024 20:48
Özhan Sanayi Sitesinde Cevdet Özyalın Başkan Seçildi

Şemsettin Alkan'ın vefatının ardından Yakınca mahallesindeki Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ve Yönetim Kurulu için seçim yapıldı.

3 Ayrı listenin yarıştığı seçimlerde mavi listeyle seçime katılan Nurettin KULCU listesi 106 oy, sarı listeyle katılan Selami SELÇUK'un listesi 92 oy alırken, beyaz listeyle seçime katılan Cevdet ÖZYALIN'ın listesi 160 oy aldı. 

Seçimlerin ardından göreve seçilen Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu en yaşlı üye Mahmut Nedim ASLANOĞLU başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı.  Yapılan toplantıda; yönetim kurulu başkanlığına Cevdet ÖZYALIN seçilirken, İkinci Başkanlığa Mehmet SARI, Muhasipliğe Vahap ALTUNOK, Katip Üyeliğe Yasin ERDOĞAN oy birliğiyle seçildi. Mahmut Nedim ASLANOĞLU, Ahmet Turan ALKAN ve Erkan Cenk ÖKSÜZOĞLU' da Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldılar. 

Denetim Kurulu ise; Mehmet Niyazi ÖZTEMİZ, Ali ARTUVAN ve Emre ÖNVER'den oluştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.