ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Bakan'dan TMO'nun Kayısı Alımı Yapmasını İstediler

AKP Malatya Milletvekilleri, Belediye Başkanları ile İl Başkanı Namık Gören'den oluşan Malatya Heyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ’yı ziyaret ederek TMO'nun kuru kayısı alımı yapmasını ve kayısıya baş fiyat verilmesini istediler. 

07 Ağustos 2024 20:55
Bakan'dan TMO'nun Kayısı Alımı Yapmasını İstediler

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yaptığı paylaşımda "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ’yı İl Başkanımız Namık Gören, Milletvekillerimiz, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Samir Er, Yeşilyurt Belediye Başkanımız İlhan Geçit ve Akçadağ Belediye Başkanımız Hasan Ulutaş ile birlikte ziyaret ettik. Bakanımız ile yaptığımız görüşmede ana gündemiz elbetteki kayısı oldu. Kayısının TMO tarafından taban fiyat açıklanarak destekleme alımının yapılması noktasındaki yoğun girişimlerimizin devamı olarak Tarım Bakanımız ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik.İnşallah Tarım Bakanımızdan yakın zamanda müjdeli haberi bekliyoruz.Ayrıca buradan Lisanslı Deponun hemşehrilerimiz tarafından elüs kapsamında kullanılarak, avantajlarından faydalanılmasını bir kez daha hatırlatmak isterim. Yine Bakanımızla Akçadağ’ın kapalı sulamasını ve diğer DSİ yatımlarını da konuşarak düşüncelerimiz ve taleplerimizi paylaştık.Bakanımıza #Malatya’ya olan ilgi alakası için teşekkür ederim" dedi.

Görüşmenin ardından TMO'nun ne zaman kayısı alımına başlayacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.