ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Cumhurbaşkanı Yeni Malatyaspor İçin Talimat Verdi: KURTARIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, takımın durumunu anlattı ve destek istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeni Malatyaspor'un sorunlarının çözülmesini ve hak kaybına uğramaması için gerekenin yapılması talimatını vererek TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu arayarak Spordan Sorumlu Danışmanı Muharrem Kasapoğlu'nu görevlendirdi. 

10 Ağustos 2024 21:06
Cumhurbaşkanı Yeni Malatyaspor İçin Talimat Verdi: KURTARIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün akşam bir görüşme yapan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, depremden etkilenen tesis ve stadın durumunu, futbolcuların gidişini, lige hazır bir Yeni Malatyaspor olmadığını belirterek, TFF eski Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye durumu anlattıklarını, hakları saklı kalmak kaydıyla bu yılda lige katılmaması için başvurduklarını, bu başvurunun kabul gördüğünü belirterek "TFF'de yönetim değişikliğiyle birlikte maçlara çıkmamız istendi. Lisanslı futbolcumuz kalmadı. Hazırlık kapmı yapılmadı. Yeni Malatyaspor'un bu yıl hakları korunarak lig maçlarına çıkamayacağını arz ediyorum. Yeni Malatyaspor'un tesisi hasarlı, Stadın onasrılması gerekiyor yeni başlandı. Yeni Malatyaspor nolarak bu yıl lig maçlarına çıkamayacağımızdan haklarımızın korunmasını bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşerek Yeni Malatyaspor'un Stat ve Tesis onarımının süratle çözülmesi talimatını verdikten sonra, TFF Eski Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bilgi alışverişinde bulundu ve bilgi aldı. TFF yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na da Yeni Malatyaspor'a yardımcı olunmasını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem mağduru Yeni Malatyaspor'a maddi destek konusunda da talimatlar verdi.

MUHARREM KASAPOĞLU'NU GÖREVLENDİRDİ

Yeni Malatyaspor'un durumu ile yakından ilgilenen ve Yeni Malatyaspor'un kurtarılması için talimatlar veren Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Spor Danışmanı Muharrem Kasapoğlu'nu görevlendirdi. Kasapoğlu, Yeni Malatyaspor'un hakları saklı kalmak üzere ligde kalması için yapılacak çalışmalara nezaret edecek  ve Kulübün tesis, stat ve mali konularda da yapılacak çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanına bilgi verecek.

CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNET BORÇLUYUZ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür borçlu olduklarını belirterek "Yeni Malatyaspor'un ayağa kalkması için Cumhurbaşkanımızın desteğine ihtiyacımız vardı. Bu desteğin sözünğü aldığımız için çok mutluyuz. Şimdi sorunlarını çözen Yeni Malatyaspor için çalışmalar başlamıştır. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

PENDİKSPOR MAÇINA ÇIKAMIYORUZ

Yeni Malatyaspor'un bu gün oynanacak Pendikspor maçına çıkamayacağını da kaydeden Gevrek "Yeni Malatyaspor olarak yaptığımız ligden çekilme başvurumuzun TFF Yönetiminde yeniden ddeğerlendirilmesini bekliyoruz. Ancak TFF fikstür nedeniyle yapacağı çalışmaları değerlendiriyor. Biz bu maça üzülerek çıkamıyoruz, TFF de durumumuzu yakından takip etmeye başladı" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.