ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

İşte Yeni Malatyaspor'u Kurtarma Toplantısı

Yeni Malatyaspor'un hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesi başvurusunun ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmişti. İşte bu toplantıda deprem mağduru Yeni Malatyaspor'un kurtarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerekli talimatları vermişti. Toplantının resimlerini ilk kez yayınlıyoruz. 

13 Ağustos 2024 05:39
İşte Yeni Malatyaspor'u Kurtarma Toplantısı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün altyapı tesisinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Erdoğan, "Kuruluşundan bu yana geçen 10 yıllık sürede İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kendi alanında eşine az rastlanır başarılara imza attı. Kulübümüm vefakar taraftarı, yıldız futbolcular, hedef kilitlenmiş yönetim kadrosuyla adını Türk futbolunun devleri arasına yazdırdı" ifadelerini kullandı.Kuruluşundan bu yana geçen 10 yıllık sürede Başakşehir eşine az rastlanır başarılara imza attı" dedi.

Başakşehir Tesislerinin açılışına katılan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uzun bir görüşme yaptı. Takımın durumunu, depremin açtığı yaraları ve ligden çekilme kararlarını detaylı olarak anlatan Başkan Adil Gevrek "Yeni Malatyaspor'un ayağa kaldırılması için haklarımız saklı kalarak ligden çekilmek istiyoruz. Başka çaremiz yok, takımın futbolcuları yok, TFF Eski Başkanımız görevde iken durumu anlattık belgelerimşzi sunduk bize yardımcı olacaklarını söyleyen bir kararda aldılar, ancak seçim sonrasına bıraktılar. Yeni yönetim başvurumuzu redetti, yeniden başvurduk, transfer yasağı var borçların yapılandırılması gerekiyor. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Başakşehir Başkanı Gökhan Gümüşdağ, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Fatih Karagümrük Başkanı Süleymen Hurma ve TFF yöneticilerinin de bulunduğu toplantıda Yeni Malatyaspor'un kurtarılmasına karar verildi. Spor Danışması ve eski Bakan Muharrem Kasapoğlu'nu görevlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Malatyaspor'un kurtarılması için gerekli tüm girişimlerin yapılmasını istedi. Yeni Malatyaspor'un borçları, ligden çekilme kararı ve diğer konularda da yardımcı olunmasını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Depremle yıkılmış  Malatya'yı yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Yeni Malatyaspor'u da sorunlarını çözerek yardımcı olmalıyız" diye konuştu.

YENİ MALATYASPOR İÇİN KARAR GÜNLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarının ardından, Yeni Malatyaspor beklendiği gibi Pendikspor maçına çıkamadı. Pendikspor maçı için toplanacak TFF Yönetimi de Yeni Malatyaspor için hafta içerisinde kararını açıklayacak. Yeni Malatyaspor'un hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesine kesin bir karar verilecek. Kararın Çarşamba veya Perşembe günü açıklanması bekleniyor. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "Ligden çekilme kararımızın onaylanmasını bekliyoruz, Bundan sonra borçları yapılandırarak gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz, sorunlarımızın çözüleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Resimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeni Malatyaspor'u Kurtarma Taoplantısına katılanlar birlikte görülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.