ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Doğanyol da Yöresel Ürünler Festivali Coşkusu

Doğanyol Belediyesi tarafından düzenlenen Yöresel Ürünler Festivali coşkulu etkinliklerle yapıldı. 

18 Ağustos 2024 20:55
Doğanyol da Yöresel Ürünler Festivali Coşkusu

Doğanyol Belediyesi ile Doğanyol Dernekleri Federasyonu ile birlikte yapılan Yöresel Ürünler Festivaline Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Festivalde konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci  Yöresel Ürünler Festivali’ne katılarak hemşehrilerimizle bir araya geldiklerini belirterek, Elazığ Depreminin ardından Doğanyol ilçesinin adeta yeniden inşa edildiğini söyledi. Malatya'da da yaraların sarılacağını kaydeden Tüfenkci, Festivallerin ilçelerin tanıtımına katkı sunduğunu ifade etti.

Doğanyol Beleidye Başkanı Hakan Bay'da ilçede düzenlenen Festivali gelecek yıllarda daha da etkin hale getireceklerini belirterek, Doğanyolda yetişen yerel ürünleri tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. 

Ali Biricik'in sunuculuğunu yaptığı Festivalde Mehmet Balaman, Ahmet Satılmış, Yeliz Kurt, Recep Özses, Fikret Kan sahne aldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.