ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Geliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan en kısa sürede Malatya'ya geleceğini bildirdi. 

18 Ağustos 2024 20:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Geliyor

Malatya’nın son durumu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kapsamlı istişarelerde bulunan Başkan Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en kısa zamanda Malatya’yı ziyarete geleceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’ya ve Malatyalılara bir kez daha desteğini yineleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatyalılar adına teşekkür etti.
Ayrıca önceki gün çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Malatya İl Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısına katılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Malatya’ya önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce de Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’le görüştüğünü de belirtti. Malatya’ya olan sevgisini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok kısa bir zamanda Malatya’yı ziyaret edeceğini ve Malatyalılarla yeni dönemin adımlarını Malatya’da atacaklarını söyledi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.