ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yeni Malatyaspor Murat Uçkun Nezaretinde Toplanıyor

Trendyol 1. Ligde sahalara dönme kararı alan Yeni Malatyaspor Alt yapı Antrenörü Murat Uçkun nezaretinde bu akşam toplanıyor. 

19 Ağustos 2024 01:34
Yeni Malatyaspor Murat Uçkun Nezaretinde Toplanıyor

Yeni Malatyaspor'da Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacak olan Yeni Malatyaspor'da sözleşme imzalanan ve lisansları çıkarılan 26 futbolcu Malatya'ya gelmeye başladı. Akşam saatlerinde Malatay'da olacak futbolcularla ilk antremanı yapacak olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör görevini Alt yapı antrenörü Murat Uçkun üstlenecek. U 19 Takımdan takviye edilen Yeni Malatyaspor'da futbolcuların antreman hazırlıkları sürerken, Uçakları geç saatlerde olan futbolcularında bu gün Malatya'da olacakları öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek TFF'nin verdiği kararlar gereği sahaya çıkacaklarını belirterek "Malatya Stadı hala hazır değil, bir maçımızı erteledik Keçiörengücü maçına da çıkacağız, saha hazır olmadığı için bu maçı da başka bir statda oynama durumu var. Bu maçda İstanbul'a alınabilir. Çünkü saha hazır değil. Takım olarak mevcut futbolcularla Keçiörengücü maçına çıkacağız" dedi. 

TEKNİK DİREKTÖR MURAT UÇKUN

Yeni Malatyaspor alt yapısında uzun süredir görev yapan ve U 19 Takımını çalıştıran Murat Uçkun Keçiörengücü maçına Teknik direktör olarak çıkacak. Yeni Malatyaspor bir süre Murat Uçkun ile devam etmek istiyor. Bu nedenle Yeni Malatyaspor'un Murat Uçkun'u Teknik direktör olarak anlaşabileceği de ifade ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.