ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

İş Adamı Cemal Turgut'un Acı Günü

Malatya Darendeli hayırsever iş insanı Tiryandafil Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Turgut'un, 64 yaşındaki Ablası Hatice Güneş Turgut vefat etti. 

19 Ağustos 2024 01:36
İş Adamı Cemal Turgut'un Acı Günü

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Florya’da özel bir hastanede tedavi gören Hatice Güneş Turgut (64) hayatını kaybetti. Abla Hatice Güneş Turgut’un cenazesi öğle namazına müteakip Söğütlüçeşme Akşemsettin Camii’nde Zeytinburnu eski Müftüsü Abdullah Cihangir’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Küçükçemeçe Kanarya Mezarlığı’nda babası Süleyman Turgut’un yanında  toprağa verildi.

Söğütlüçeşme Akşemsettin Camii’nde kılınan cenaze namazına Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, MHP Esenler İlçe Başkanı Mücahit Canpolat, Malatya STK Başkanları, iş insanları ve bir çok yakını katıldı.

Cenaze  törenine katılanlar Mezarlık çıkışında Cemal Turgut’a taziyeden bulundular. Malatya Darende Karaoğuz Köyü derneğinde Turgut ve Güneş ailesine taziye ziyaretleri yapıldı.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.