ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

TFF, Yeni Malatyaspor'a Yer Bulamadı Şanlıurfa'ya Gönderdi

Deprem mağduru şehrin takımı Yeni Malatyaspor oynayacak Stat bulamayan TFF Keçiörengücü maçı için Şanlıurfa'yı gösterdi. 

21 Ağustos 2024 23:44
TFF, Yeni Malatyaspor'a Yer Bulamadı Şanlıurfa'ya Gönderdi

İstanbul Olimpiyat Stadı, Ümraniye Stadında maçın oynanması için yer bulamayan TFF ani bir kararla Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü maçını Şanlıurfa'da oynanmasına karar verdi. Yeni Malatyaspor 25 Ağustos Pazar günü Şanlıurfa  11 Nisan Stadında saat 21.45'de Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, lige hazır olmayan bir şehrin takımına yapılanların büyük bir haksızlık oldupğunu belirterek "Yeni Malatyaspor'a yardımcı olunmalı. Oynayacak stat yok, çalılşacak tesisi yok, bizden sahaya çıkmamızı bekliyorlar. Takım sahaya çıkacak oynayacak yer bulunmuyor. Bu takımı uçurumun kenarından almalıyız" dedi.

Teknik Sorumlu Murat Uçkun nezaretinde topbaşı yapan Yeni Malatyaspor hazırlıklarını Malatya'da sürdürüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.