ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Arguvan'a Kütüphane Binası Yapılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yatırım prpgramına aldığı Darende ve Arguvan ilçelerine Modern Kütüphane Binası yaptırıyor. 

22 Ağustos 2024 23:56
Arguvan'a Kütüphane Binası Yapılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının yatırım programına alınan Darende Kütüphane binası için ihale süreci başlarken, Arguvan Kütüphane binası içinde çalışmalara başlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Daire Başkanı Çetin Şişman, "Darende ve Arguvan ilçelerimizde modern Kütüphane binaları yapıyoruz. İhale süreçleri başlamıştır. Programa alınarak ödenekleri de mevcuttur. Darende Kütüphane binasını ihale ediyoruz., Arguvan Kütüphane binası içinde yer sorununu çözüp hemen ihale sürecine başlayacağız. İki ilçemizde yapılacak kütüphane binaları depreme dayanıklı özel bir mimari ile yapılacak" dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, ilçeye yapılacak kütüphane binasının eğitime büyük bir destek sağlayacağını belirterek "Kütüphane binasının ihale sürecini bekliyoruz. Bakanlık ve il Müdürlüğümüz yöneticileri konu üzerind eçalışıyorlar. Bizlerde her türlü yardım ve desteğe hazırız" dedi. Arguvan Kaymakamlık binası yanına inşa edilecek Kütüphane binasının önümüzdeki günlerde ihale edilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.