ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Malatya'da Melekbaba Stadını Yapmayı Unuttular

Malatya'nın Çevre Yolu altında bulunan mahallelerinden biri olan Melekbaba mahallesinde 2019 yılında yapımına başlanan Stat kaderine terk edilerek unutuldu. 

22 Ağustos 2024 23:33
Malatya'da Melekbaba Stadını Yapmayı Unuttular

Çevre Yolu altındaki mahallelerde sportif faaliyetlere ağırlık vermek ve gençleri sporle ilgilenmesini sağlamak için 2019 Yılında Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun girişimleriyle ihale edilerek yapımına başlanan 5 bin kişilik Stadın kapalı tribünü yapıldıktan sonra Müteahhit firma işi bırakınca Statdın yapımı durdu. 5 Yıldan bu yana kaderine terk edilen Melekbaba Stadının içler halde olduğu görülürken, Stadın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce de unutulduğu iddia edildi.

Seçim dönemlerinde tek kelime dahiş bahsedilmeyen Melekbaba Stadının depremlerin ardından tamamen unutulduğu ve hurdacıların yapılan işleride sökerek götürdükleri öne sürüldü. 

Çevre Yolu altında yaşayan gençlerin hayali olan Melekbaba Stadının kaderine terk edilmesi bölge halkınında tepkisine neden oldu. Melekbabalılar "2019'da işe başladılar sonra çalışmalar durdu, ne soran var ne de yapan. Devletin milyonlarını buraya harcadılar. Ne zaman yapılacağı da bilinmiyor.

İşte Melekbaba Stadının son hali:

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.