ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Hekimhan'da 30 Ağustos Coşkusu

Hekimhan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı esnaflara Türk Bayrağı dağıtırken Hekimhan Belediyesi de konser düzenledi. 

30 Ağustos 2024 22:32
Hekimhan'da 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Hekimhan Belediyesi ise 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilçede “Zafer Gecesi” düzenledi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Barış Yıldız ve ilçe protokolünün katıldığı geceye binlerce vatandaş da katılarak zafer bayramını coşkuyla kutladı.

Zafer Gecesinde konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan'da hizmet seferbirliğinin yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerinde hızlandıpğını belirterek "30 ASğustos Türk tarihinde bir dönüm noktasıır. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu sağlayan 30 Ağustosu coşkuyla Hekimhan'da kutluyoruz. Başta Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım olmak üzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Hekimhan Beleidye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, tarihine sahip çıkan Hekimhan'da 30 Ağustosu coşkuyla kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek "Hekimhan tarihine ve ilçesine sahip çıkan ilçemizdir. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun" dedi. 

İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü'de 30 Ağustos'un önemine işaret ederek Bayramı kutladı.

Hekimhan'da sahne alan sanatçılar Alirıza Gültekin, Nilüfer Sarıtaş ve Oğuz Aksaç Hekimhanlılara oldukça keyifli anlar yaşattı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.