ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Deniz Kitapevi Yeni Yerinde Törenle Açıldı

Malatya’da kırtasiye alanında marka olan Deniz Kitapevi Yüzakı Caddesinde yeni yerinde törenle açıldı. 4 Bin metrekarelik bir alanda XL kitap-kafe konseptiyle açılan Deniz Kitabevi, yeni dizaynıyla da dikkat çekiyor. 

02 Eylul 2024 05:03
Deniz Kitapevi Yeni Yerinde Törenle Açıldı

Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı’nda 4 bin metrekarelik bir alanda açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Gümer, bazı derneklerin başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Deniz Kitapevleri Sahibi Mesut Özdemir tüm katılımcılara teşekkür ederek “Deniz Kitabevi bu sürece 2002 yılında başladı. 24 yılı geride bırakıyoruz. Eğitime gönül veren; kitap, eğitim ve kültür noktasında kalbimizde mihenk olan taşı Malatya’ya yayabilmek adına bu yolculuğa başladık. 50’ye aşkın personel ve 4 şubemiz var. Depremde bir şubemiz ağır hasar aldı, Elazığ’da faaliyete geçirdik. Malatya’mız çok kısa zamanda ayağa kalkacak. Bizlerde iş dünyası olarak Malatya için elimizi taşın altına koyuyoruz. Malatya’ya yakışır bir yatırım oldu. Malatya kısa surede doğunun Paris’i olacak, Türkiye’ye de rol model olacak. Allah kitaptan ayırmasın” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise Deniz Kitabevlerinin Malatya için çok önemli bir hizmeti hayata geçirdiğini ifade ederek, "Sıradan bir kitapevinin açılışı değil. Bilgiye erişmenin birçok yolu var ancak en önemlisi kitaptır. Burada şu anda açılışını yaptığımız yer; bir kültür evi. Çocuklarımızın, gençlerimizin ufkunu açacak, geleceğine yön verecek bir yer. Malatya olarak bu sıkıntılı günleri birlikte atlacağaız.Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Farkındaysanız son bir aydır yaptığımız ihaleler, işler, atraksiyonlarla aradaki mesafeyi kapatarak, Malatya’mızın bir an önce ayağa kalkması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bakın burada CHP İl Başkanı ve MHP İl Başkanı yanımda bu birliktelik beni çok etkliyor” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.