ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Arapgir Belediyesi Okulları Temizliyor

Eylül ayında başlayacak olan 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemine hazırlık amacıyla Arapgir Belediyesi, okullarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. 

02 Eylul 2024 22:43
Arapgir Belediyesi Okulları Temizliyor

Arapgir Belediyesi, ilçede bulunan okullarda kapsamlı temizlik, ve çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor. Bu çalışmalar, yeni öğretim yılı için öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor.

Arapgir Belediyesi Temizlik İşleri Şefliğine bağlı ekipler 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasına kısa süre kalmasından dolayı ilçemizde ki okullarda çevre düzenleme ve temizlik işlerini hızlı bir şekilde tamamlayarak öğrencilerimizin daha temiz ve güvenilir bir ortamda eğitim görmeleri konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, “Öğrencilerimizin hijyenik, düzenli ve konforlu bir alanda eğitim görmeleri için ekiplerimizi adeta seferber ettik. Eylül ayının ilk haftasında tüm çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.