ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya Valisi Yavuz, Kırsal Konutları İnceledi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Kale ve Battalgazi ilçelerinde yapımı devam eden çelik kırsal konutlarında incelemelerde bulundu. 

04 Eylul 2024 22:31
Malatya Valisi Yavuz, Kırsal Konutları İnceledi

İncelemeleri sırasında Vali Yavuz’a, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Kale Kaymakam V. Rabia Yurdakul Kaçmaz, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdür V. Cengiz Başer, İl AFAD Müdürü Ali Altındal ve YİKOB Müdür V. Cevdet Sel eşlik etti.

Vali Yavuz, sahada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Battalgazi ilçesindeki Yeniköy Mahallesi’nde 13 konutta çelik imalatının tamamlandığı, 2 konutta ise imalatların devam ettiği bilgisi verildi. Bahri Mahallesi’nde ise 111 konutta çelik montajının tamamlandığı, 32 konutun betonunun döküldüğü ve 36 konutun kazı çalışmalarının tamamlandığı ifade edildi.

Beydağı Mahallesi’nde ise 12 konutun çelik montajı tamamlanmış olup, 34 konutun kazı çalışmaları sona erdi.

Kale ilçesinde yapılan incelemelerde, İkizpınar Mahallesi’nde 5 konutta çelik imalatının tamamlandığı, Bent Mahallesi’nde ise 25 konutun çelik imalatının bitirildiği belirtildi.

Vali Seddar Yavuz, yapılan çalışmaların planlanan süreler içinde tamamlanması için sürecin hızlandırılmasını vurgularken, mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmaların da kesintisiz devam edileceği talimatını verdikten sonra incelemelerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.