ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Tüdün: Beylerderesi Viyadüğü Biran Önce Tamamlansın

Malatya Hafriyatçılar İş Makinacılar Derneği Başkanı ve Malatya TSO Meclis Başkan Vekili Şemseddin Tüdün "Beylerderesi Viyadüğündeki Çalışmalar Bir An Evvel Tamamlanmalıdır" dedi. 

04 Eylul 2024 22:31
Tüdün: Beylerderesi Viyadüğü Biran Önce Tamamlansın

Malatya Hafriyatçılar İş Makinacılar Derneği Başkanı ve Malatya TSO Meclis Başkan Vekili Şemseddin Tüdün yaptığı açıklamada "Malatya Beylerderesi Viyadüğündeki çalışmalar birçok sektörü olduğu gibi ağır vasıta ve nakliye araçlarının çalışmasına da olumsuz etki yaratmayı sürdürüyor. Trafikte oluşan yavaşlama maliyetlerin artmasına ve ciddi zaman kayıpları yaşanmasına neden olmaktadır. Organize Sanayi Bölgeleri, havaalanı, İkizce TOKİ konutlarına, Doğanşehir, Akçadağ, Darende ilçelerimize ulaşmamızı sağlayan, batı bölgesine açılan ve alternatifi olmayan bir kapı niteliğinde olan Beylerderesi Viyadüğündeki çalışmalar hızlanarak bir an evvel tamamlanmalı ve bu trafik keşmekeşine son verilmelidir. Nüfusun ve ekonomik hayatın yönünün batıya dönük olduğu gözden kaçırılmamalı, alternatif yollar açılarak bu güzergahta en az 2 köprü yapılmalıdır. Şehri yönetenler ve özellikle seçilmişlerin konuya daha duyarlı davranarak yaşanan sorunları ivedilikle çözüme kavuşturmalarını bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.