ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya Eğitim Dönemine Hazırlanıyor

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmenler Toplantısına katılan Malatya Valisi Seddar Yavuz, görev yapacak rehber öğretmenleri öğrencilere yardım ve destekler konusunda uyardı. 

05 Eylul 2024 22:44
Malatya Eğitim Dönemine Hazırlanıyor

Vali Seddar Yavuz Rehber Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada; ”Değerli öğretmenlerimiz sizleri önemsiyoruz, ulvi bir görev yürütüyorsunuz, sizlere güveniyoruz. Çocuklarımızın gelişiminde ve gelecekte ki meslek seçimlerindeki rolünüz çok büyüktür. Deprem dolayısıyla sıkıntıya düşmüş, parçalanmış aileler, ailesinde madde bağımlılığı ve  cezaevinde bulunanlar ya da aynı evde aile bireyleri arasında psikolojik problemi ve sorunları olan öğrencilerimizle özel olarak rehber öğretmenlerimizin ilgilenmesini bekliyoruz. Yine maddi geliri iyi olmayan ailelerimizin çocuklarına eğitim-öğretim sürecinde gerekli her türlü desteğin sağlanması konusunda Kaymakamlarımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize gerekli talimatları vermiş bulunmaktayız. Okul Müdürlerimizin ve siz rehber öğretmenlerimizin bu konuyu yakından takip etmelerini istiyorum. Ayrıca okullarımızdaki rehberlik servislerinin aktif olarak çalıştırılması da okul müdürlerimizden bir diğer beklentimizdir.” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.