ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

BİK Şube Müdürü Poyraz MGC’ni Ziyaret Etti

Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Haşim Boyraz Malatya Gazeteciler Cemiyetini ve Yenimalatya Gazetesini ziyaret etti. Poyraz, Malatya Basınının nitelikli yayın yapması için destek olacaklarını söyledi. 

06 Eylul 2024 22:42
BİK Şube Müdürü Poyraz MGC’ni Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Lider Gazetesi ve Yeni Malatya İnternet Sitesi Sahibi Bektaş Karaduman ve Lider Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Ağca ile mevzuat ve yeniden yapılanma konusunda sohbet eden Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Haşim Poyraz “Malatya’da gazetelerin birleşmesi oldukça olumlu bir gelişme oldu. Gazeteler ve internet sitelerinin yeniden yapılanma süreçlerini takip ediyoruz. Nitelikli, kaliteli ve çalışanlarıyla yayın yapan kurumların yanında olacağız. Eksiklikleri gördüğümüzde uyaracağız. Onlarla bir arada olacağız, onlarla birlikte çalışacağız. Ancak mevzuattan ve basın ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

Malatya Basınının depremin ardından bir arada olmasından memnun olduğunu da kaydeden Poyraz “Cemiyetimizle birlikte nitelikli yayınlar yapılması için çalışacağız” diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner’de yeni göreve başlayan BİK Müdürü Haşim Poyraz’a başarılar dileyerek “depremlerin ardından zorda olsa bir toparlanma süreci ardından da gazetelerin birleşmesi son derece yararlı oldu. Daha kaliteli yayın konusunda BİK’in alacağı kararları memnunlukla karşılıyoruz” diye konuştu.

BİK İl Müdürü Haşim Poyraz daha sonra basın kuruluşlarının da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.