ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Malatya Büyükşehir'de Görevden Alındılar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, dışardan getirdiği üç üst düzey bürokratı görevden alarak yerine Malatyalı iki ismi atadı. 

06 Eylul 2024 22:43
Malatya Büyükşehir'de Görevden Alındılar

Malatya Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, 31 Mart'ta göreve seçildikten sonra Malatya dışından göreve getirilen Genel Sekreter Yardımcıları Nurhan Deöir ve Salih Uzun, Malatya'yı tanımamaları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi beklenen kararları alamadı. Bunun üzerine iki bürokratı görevden alan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Genel Sekreter Yardımcısı Nurhan Demir'in yerine İmamr Müdürü Seyithan Tekin'i, Genel Sekreter Yardımcısı Salih Uzun'un yerine de Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu'nu atadı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yine dışardan getirdiği Basın Daire Başkanı Deniz Demir'i de görevden alarak yerine Ahmet Çakır'ın Belediye Başkanlığı döneminde kurulan Basın Daire Başkanı Kadir Çelik'i atadı.Malatya'yı bilen ve tanıyan isimlerle yola devam etme kararı alan Başkan Sami Er'in bazı bürokratları da görevden alacağı öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.